CSoft Hírek

Elkészült új portfólió oldalam a chilly.info!

2012.11.05.

Hírek elválasztó

Elkészült a Dömötör Kft. weboldala

2010.12.20.

Hírek elválasztó

Elkészült az új weblap!

2010.08.11.

CSoft Hirdetések, Reklámok

Kulcsszavak: google pagerank ellenőrzés, ingyenes pagerank kijelző, csoft.hu

Ingyenes pagerank kijelző a weblapodra, google pagerank ellenőrzés


Mi az a Pagerank (PR)?

A PageRank az informatikában egy olyan algoritmus, amely hiperlinkekkel összekötött dokumentumokhoz számokat rendel azoknak a hiperlink-hálózatban betöltött szerepe alapján. (Ezt a számot szintén PageRanknek nevezik.) A PR a Google internetes keresőmotor legfontosabb eleme. Larry Page és Sergey Brin (a Google alapítói) fejlesztették ki 1998-ban a Stanford Egyetemen.

A Google arra a feltételezésre épít, hogy a weboldalak készítői általában azokra az oldalakra linkelnek a saját lapjukról, amiket jónak tartanak, vagyis minden hiperlink felfogható egy-egy szavazatként a céloldalra. Minél több szavazatot kap egy oldal, annál fontosabb, de azt is figyelembe kell venni, hogy a szavazatot leadó oldal mennyire fontos. (Ez egy rekurzív definíció: az a fontos oldal, amire fontos oldalak mutatnak.) A PR a fontosság számszerűsítése.

A "PageRank" szó a Google bejegyzett védjegye. Az eljárást az USA-ban szabadalom védi (6,285,999. számú U.S.-szabadalom).

Forrás: wikipedia.hu


Ingyenes pagerank ellenőrzés

Kíváncsi vagy weboldalad PR értékére?

Itt egyszerűen megtekintheted! Töltsd ki a weblapod címe mezőt és nyomj rá a "Pagerank ellenőrzés" gombra. A beírt cím mellett máris megjelenik az aktuális google PR érték.

A weblapod címe:

 

Pagerank kijelző generálása

Mit kell tenned?

Töltsd ki az űrlapot, amely után megkapod az ingyenes PR kijelzőt. Kitöltés után egy szövegdobozban megjelenik a megjelenítéshez szükséges forráskód, amelyet weblapodba illesztve megjelenik a CSoft.hu ingyenes PR mérője. Ez a kijelző a weblapod főoldalának aktuális Google PR értékét mutatja.

PR kijelző stílusa:

Stílus 1
Stílus 2
Stílus 3
Stílus 4
Stílus 5
Stílus 6
Stílus 7
Stílus 8

A weblapod címe:

Pagerank kijelző kód generálása, amely az éppen aktuális oldal PR értékét mutatja

Mit kell tenned?

Töltsd ki az űrlapot, amely után megkapod az ingyenes PR kijelzőt. Kitöltés után egy szövegdobozban megjelenik a megjelenítéshez szükséges forráskód, amelyet weblapodba illesztve megjelenik a CSoft.hu ingyenes PR kijelzője. Ez a kijelző az éppen aktuális oldal Google PR értékét mutatja.

PR kijelző stílusa:

Stílus 1
Stílus 2
Stílus 3
Stílus 4
Stílus 5
Stílus 7
Stílus 8